Vores erfaring – din sikkerhed

 

I mere end 15 år har Flexi Boksen leveret hestebokse, udebokse og udestalde til tilfredse kunder i både Danmark og Norge. Så hvis du har brug for at få opstaldet din hest eller skal have indrettet din stald, har Flexi Boksen markedets billigste fleksible løsning. Vi er lagerførende i hestebokse i mange størrelser og laver også bokse i specialmål, så de passer præcist til dit behov. 

 

15 års erfaring har givet os et godt indblik i, hvordan man bedst indretter en stald, og hvordan bokse til heste og ponyer fungerer. Vores mål har helt fra begyndelse været at levere hestebokse til den billigste pris - uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi synes, det er bedre at bruge pengene på hesten i stedet for boksen. Vi kender naturligvis reglerne for opstaldning af heste, og vores bokse lever op til alle gældende krav om indretning af hestestalde.


Flexi Boksen opstod i 2004 som et søsterselskab til smedevirksomheden Flexi Metal A/S. Grundlægger Kennet Rand investerede dengang i opkøb af en gammel hæderkronet vestjysk producent af staldinventar. Flere af medarbejderne fulgte med og er stadig ansat. Siden er konceptet i Flexi Boksen videredudviklet og produktionen effektiviseret. 

 

Vi bor stadig på samme domicil som Flexi Metal på Hjejlevej 10 i Vildbjerg og har således adgang til en højt moderniseret maskinpark og en række dygtige medarbejdere. Det betyder, at vi kan sikre en billig produktion – så du kan få din hesteboks til en fornuftig pris.